Aanbod
Lezing, workshop of training
We willen toch allemaal geluk, liefde, energie, een fijn gezin, een man die de beste minnaar ter wereld is en toffe vrienden in real life? Hoe trek je dat aan? Wat heb jij nodig om dit te realiseren en niet of of of maar wel en en en?

Vanuit zelfacceptatie en pure liefde voor jezelf (Liefde.) wend je je krachtbronnen aan om fysiek en mentaal sterk en krachtig te leven (Kracht.) en deze combinatie laat je toe om een vervuld en orgastisch leven te leiden (Passie.)  Dat is mogelijk op alle vlakken: gezondheid, werk en hobby’s, liefdevolle relaties.

Dat is de rode draad door de workshops en trainingen. Ik deel al mijn kennis opdat jij als een  echte Michaelangelo het overbodige marmer verwijdert en meer van je oorspronkelijke zelf kan bevrijden uit het keurslijf van je verleden: opvoeding, verdriet, ingesleten patronen, foute relaties, (on)macht.

Tijdens een lezing krijg je inzichten, tijdens een workshop ervaar je de transformatie door de groepsdynamiek en krijg je tools om dit uit te werken en tijdens een training kan je de nieuwe kennis verankeren.

Workshop jade-ei of YoniYoga (3 uur) – enkel voor vrouwen

De workshop jade-ei of YoniYoga duurt 3 uur.
Tijdens deze boeiende reis gaan we dieper is op de oorsprong van het jade-ei, de effecten op je psychische en fysische gezondheid en hoe we dit kunnen integreren in ons dagelijkse routine.
We bekijken de vrouwelijke anatomie en ons orgastisch vermogen.
Je krijgt na de workshop een syllabus en een link naar de helende meditaties.

Je kan een eitje op voorhand uitzoeken in gespecialiseerde kristallen-en mineralenwinkels.
Kijk even op de pagina “Links” voor de adressen in je buurt.

Indivuele inschrijving: EUR 50,00 incl. BTW 21%, incl. factuur na overschrijving
Data via “Kalender” & inschrijven via “Contact”
Je kan de workshop ook uitkopen en je eigen vrienden of klanten uitnodigen. Stuur me gerust een mail met je vragen.

Sluit Menu